Op dit blog geef ik info over waar u het beste geld kan doneren als u wilt dat uw geld op de goede plaats terecht komt. Ik geef informatie over kleinschalige "grassroots" organisaties die al op de plaats van aardbeving werkzaam waren voordat de aarbeving toesloeg. Dit zijn ook de organisaties die de nodige netwerken al hebben, de omgeving en de bevolking goed kennen en werken met het getroffen volk zelf. Naar mijn mening zijn dit de beste organisaties om aan te doneren. Ik geef hier een aantal namen van organisaties. Mocht u willen doneren dan dank ik u hartelijk voor uw goede hart en inzet, namens alle slachtoffers in Nepal. U maakt een verschil in de wereld. Dank u wel dat u er bent.

Brigitte


Klik op filmpje om automatisch afspelen te stoppen.

zondag 17 mei 2015

Kijk en doneer gratis voor Nepal

YouTubers en kijkers bundelen hun krachten voor Nepal door een video te doneren aan Giro555. Hoe meer kijkers, hoe meer geld. Steun Nepal door een video te maken en te kijken. Elke view telt!

Iedere YouTuber met #NLhelptNepal in een videotitel geeft aan voor elke 1000 views op die video 1 euro aan Giro555 te doneren*. Hier op de site houden we bij hoeveel views en geld dat in totaal heeft opgeleverd.

Als kijker steun je Nepal door jouw favoriete YouTuber te steunen en zijn of haar video te kijken, te liken en te delen natuurlijk! Hoe meer views; hoe meer steun.

Een YouTuber doet mee door een een video te maken, de hashtag #NLhelptNepal aan de titel toe te voegen en hem hier aan te melden. De inhoud van de video staat geheel vrij. Die kan over Nepal gaan, maar het mag ook een ‘reguliere’ video of een al reeds bestaande video zijn die wordt gedoneerd. Of meerdere video’s, dat kan natuurlijk ook! Iedereen kan meedoen!

*Het gaat om het totaal aantal views op de video in de maand mei 2015. Je kan een maximum bedrag aangeven. Het staat je ook vrij om meer dan 1 euro per 1000 views te doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten